Пакети „Евтин сайт“ (и „безплатен уеб сайт“), с включен уеб хостинг – цени

Преди месеци анонсирахме, че работим над платформа за сравнително лесна и бърза изработка на евтини сайтове, което ще ни позволи не само да предлагаме евтини сайтове, но също така да предлагаме евтин хостинг и по-евтина поддръжка всяка година (още по-евтина от стандартната, която също не е скъпа за повечето бизнеси). С тази платформа, нашите клиенти ще могат да спестяват не еднократно, а всяка година – за изработка, за поддръжка и за хостинг на уеб сайт!

След няколко месечни тестове, платформата вече е завършена и тествана – всичко работи отлично. Уеб хостингът вече е включен в цената за поддръжка на евтиния уеб сайт, без това да оскъпява с повече от няколко (десетки) лева. Нещо повече – използваме няколко различни хостинг сървъри в България (София), в Европа (ЕС) и в САЩ, които са свързани помежду си с бърза връзка

Цени на пакети „Евтин сайт“ (и „безплатен сайт“) в платформата

Настоящите сайтове са подходящи за хора, фирми и бизнеси, които сравнително рядко ще обновяват съдържанието и целта е да се постигнат минимални разходи при изработката (за да стартират бизнеса си) и за поддръжка на сайта през годините. Също така сме помислили за момента, когато ще искате вашия сайт да се импортира във ваша платформа и да се направи следваща 2-ра или 3-та версия на сайта, за да се превърне в корпоративен/фирмен уебсайт.

Евтин сайт – ниво 1.1
(микро сайтове с готов темплейт/дизайн)
 150-300лв.
SEO оптимизирани сайтове – ниво 1 (базово) или ниво 2 (OnPage/OnSite оптимизация).
Опции:
Оптимизация за пестене на хостинг ресурси.
Оптимизация за бързина.
Въвеждане на съдържание.
Евтин сайт – ниво 1.2*150-250лв.
Дизайн на 1 страница (заглавна и вътрешни с еднакъв дизайн)
Евтин сайт – ниво 2Дизайн на 2 страници (различни заглавна и вътрешна)
Опции:
Възможност за промени в дизайна, с цел получаване на уникално изглеждащ уеб сайт от готов темплейт (смяна на цветове и други бъдещи промени).
Евтин сайт – ниво 3Няколко евтини уеб сайтове – отстъпки в цените!
Миграция към самостоятелен сайт, когато трафикът нарастне (след 1-7 години)…
Опции:
Уникални дизайн елементи по избор
Безплатен уеб сайт – ниво 1-3Предлагаме безплатен уеб сайт само за дарителски и обществени организации и дейности, които са с обществена полза.
Индивидуален сайтИмате конкретни изисквания и конкретни желания? Попитайте щом сте готови! Първата консултация и получаването на оферта са безплатни.

Какво получавате?

Получавате платформа с базова (ниво 1) или OnPage/OnSite SEO оптимизация (ниво 2).

Вие нямате нужда от хостинг за своя сайт – цената по поддръжката включва няколко лева за хостинг на година! И цената е на година – краткосрочните планове са много по-скъпи, а ние работим дългосрочно с всички клиенти (3-5-10+ години), партнираме си в бизнеса и си помагаме!

В цената е включена първоначалната настройка на уеб хостинг и домейн, така че вашия уеб сайт ще работи от ваш домейн!

Оптимизация за бързина – не само за търсачките, но и за хората.

Оптимизация за пестене на ресурси – оптимизирали сме системата, за да пести ресурси. Спестените ресурси позволяват да включим хостинга в цената по поддръжката, без цената да се увеличава с над 100лв. на година, колкото е самостоятелен план!

Оптимизация и автоматизация на поддръжката на сайтове – имаме архиви на файлове и бази данни почти всеки ден, а понякога по няколко пъти на ден! Това пести време и пари, с което цената спада.

Вас ви обслужват специалисти в областта на информационните технологии, независимо дали са с диплома или не, по-важното е да имат нужния опит и умения! Специалисти и експерти за SEO оптимизация (най-скъпата дейност за един уеб сайт), програмисти и уеб разработчици (за да се правят нещата по правилния начин), дизайнери (ако искате за разкрасите сайта си или искате уникални визитки), хостинг администратори с различно ниво на знания и умения (знаят как работят софтуерите и сървърите за един уеб хостинг).

Нямате нужда от обучение – ние се грижим за правилното въвеждане на ново съдържание, а при нужда – винаги можем да препрограмираме 10-20 реда код, за да изглежда съдържанието още по-добре, специално на ползвания от вас темплейт!

За кого е подходящ пакет за евтин уеб сайт?

За кого е подходящ пакет за евтин уеб сайт? Пакетите не са подходящи за всеки и нашата работа е да ви консултираме (безплатно!) дали такъв уеб сайт ще ви върши работа, според вашите изисквания и цели!!

  • Лични уеб сайтове на хора, включително за представяне на кратка автобиография или работна биография (CV и сфери на опит);
  • сайтове на стартиращи фирми и компании (т.нар. стартъп-и/startup company);
  • сайтове за брандиране на ваша марка/фирма, с телефон и имейл за контакти, а ако е подходящо – местоположение на бизнеса или район на работа, описание на продукти и услуги, и др.;
  • сайт за фризьорски салони, сайт за малко студио за красота и педикюр;
  • сайт за специални услуги на майстори строители и на цели бригади за строителство (напр. бригади за ремонт на покриви или ремонт на апартаменти)…

Това са няколко от възможните подходящи употреби на евтините ни сайтове.

Когато говорим за SEO оптимизация, тези малки и евтини сайтове също са с най-добрата цена/качество на пазара, което ги прави подходящи за наши клиенти с вече съществуващ и индивидуално избработен уеб сайт, които искат да разрастват бизнеса си с нови марки.

Ако съдържанието на такъв сайт се обновява рядко, напр. до 1-5 пъти в годината, това е подходяща употреба за нашата платформа. Ако съдържанието ще се сменя по-често, ако се въвеждат новини, снимки и др. такива, тогава най-добре да си имате отделна платформа за вашия фирмен уеб сайт, където след кратко обучение, вие да можете самостоятелно да публикувате текстове, снимки и видео/аудио.

За кого не е подходящ пакет за евтин уеб сайт?

По правило сайтове, които са по-големи (имат повече информация) и вие искате да имате пълен контрол над уеб сайта си, изискват индивидуално изработен уеб сайт и настоящите пакети за евтини сайтове не са подходящи!

Това ще бъде отделна платформа, на която можете да променяте всичко, можете в бъдеще да сменяте доставчика си – фирма за изработка на уеб сайт, фирма за поддръжка на сайтове, програмист, фрийленсър, хостинг компания (в България или в чужбина) и т.н.

Ценообразуване на изработка на уеб сайт – като пакет или индивидуална инсталация

Преди да укажем условията на пакетите, трябва да разкажем каква е разликата между: изработка на уеб сайт по предварително дефиниран пакет от включени дейности и условия и индивидуално изработен уеб сайт (според конкретните нужди за всеки бизнес).

Пакетът за изработка на уеб сайт е по-евтин вариант, включва най-честите услуги и дейности в един сайт, без опционалните екстри. Обикновено при него има специфични условия и често е част от голяма платформа, което означава, че вие не притежавате платформата, а само съдържанието в сайта (това е най-големия минус на такива платформи)! За сметка на това, тази платформа предоставя възможност за автоматизация на някои дейности, така че сайтовете могат да бъдат базово SEO оптимизирани (ниво 1 по подразбиране и ниво 2 като опция), да бъдат оптимизирани за бързина, да включва кеширане и всичко това да го получавате без заплащане или срещу съвсем евтина цена, която не може да се сравнява със заплащане на програмисти, които да програмират, настроят и тестват всяка функционалност…

Индивидуално изработване на уеб сайт е стандартна услуга за сайтове, която за някои клиенти се оказва сравнително скъпа за стартиране на бизнес дейност на своята нова фирма. Тези клиенти често търсят най-евтините налични сайтове в Интернет и не рядко попадат на хора, които не са програмисти, но просто могат да сглобят работещ уеб сайт (има доста такива хора, което не винаги е лошо). Когато обаче дойде време за хостинг и поддръжка на сайта, тези същите „разработчици“ просто отказват да поддържат сайтовете им, защото не могат да направят нищо повече освен визуалното представяне, а клиентите купуват хостинг за 150-250лв., от който използват 1% от ресурсите му в първата година. Това за тези клиенти са излишни разходи, които може да бъдат спестени!

Също така СЕО оптимизация се прави също от подходящи хора с опит, за да има добър ефект и да има непрекъснато подобрение всеки следващ месец!

Условия на пакети „Евтин сайт“ (и „безплатен сайт“) и цени на екстри

Поставяне на статистика.

Два езика (двуезичност) или многоезичност… – обикновено не е подходящ вариант, но за 5-10% от всички запитвания би могло да се реализира.

Имейли към вашия домейн на същия хостинг или на ваш отделен хостинг (с цел сигурност или бързина на мейл сървъра).

Добавяне на галерии в сайта.

Добавяне на слайдери в сайта (обикновено на заглавната страница има голям или средно голям слайдер).