Уеб агенция Градивни – Разработва ефективни интернет уеб сайтове и предлага качествени уеб услуги

Уеб агенция Градивни разработва ефективни интернет уеб сайтове и предлага качествени уеб услуги на атрактивно ниски цени.

Работим дистанционно и пестим вашите пари! Не поддържаме офис за работа на нашите екипи. Вместо това осигуряваме интернет свързаност на всяко възможно място, за да могат нашите екипи да работят по най-удобния за тях начин, да спестяват време за пътуване към офиса, с което постигаме: по-ниска цена за изработката на сайтове и по-щастливи служители/работници!

Уеб агенция Градивни търси партньори във всички общини в България! Ако сте: web developer, web/graphic designer, web projects manager или друга подобна професия, ако обичате тази работа, ако имате желание да се развивате – свържете се с нас и изпратете CV и мотивационно писмо! Предоставените данни са строго конфиденциални!

Използваме безплатни и open source технологии и софтуер, с което постигаме най-ниската цена на себестойност на услугата в целия Европейски съюз! Към тази цена добавяме качество и ефективност, за да се получи качествен и ефективен уеб сайт на достъпна ниска цена!

Нашата аудитория са малки до средни фирми от бизнеса, на които предоставяме качествени решения от високия клас на достъпни цени.

Интернет уеб агенция Градивни предлага следните уеб услуги

 • Консултация и проучаване за разработка на уеб сайт – избор на домейн, маркетинг план за 6-24 месеца и др.
 • Сътрудничество или посредничество при разработка на дизайн и програмиране на уеб сайта от различни фирми
 • Програмиране и изработка на интернет уеб сайтове
 • Управление и настройка на хостинг услуги, свързани с уеб сайта и с цялостното онлайн присъствие
 • Графичен и уеб дизайн на уеб сайтове и печатни материали – визитки, лого и др.
 • SEO optimization (СЕО оптимизация) по ключови думи – за да излизате в първите места в Гугъл (Google) търсения
 • Управление на реклама, SEO оптимизация и имейл маркетинг – рекламни кампании за привличане на нови клиенти
 • Управление и техническа поддръжка на уеб сайтове – гаранционна и извънгаранционна поддръжка
 • Инсталиране и гаранционна/извънгаранционна поддръжка на специфичен софтуер за клиента – поддържаме всички известни операционни системи (Windows, Linux, Mac OS X)
 • вижте всички интернет услуги

Защо да се доверите на нашия екип и да изберете нас?

 • Всеки наш избор е в полза на клиента!
  • Разработваме софтуер, който може да работи на платформите на неограничен брой хостинг компании!
  • Избираме най-подходящата хостинг компания, купуваме и настройваме хостинга, така че да осигурим максимално добра свързаност на клиентския уеб сайт с потенциалната аудитория на сайта. Напр. сайт с немска аудитория, е най-добре да бъде хостнат в Германия! За сайт в международна аудитория – предлагаме на клиента списък с възможните варианти, препоръчваме един или два варианта и предоставяме възможността клиента да реши. Ако след седмици или месеци преценим, че избрания хостинг е бавен, има твърде много „downtime“ или други затруднения, вземаме решение дали да преместим сайта на друг хостинг и предлагаме това на клиента!
  • Внедряваме специфични защити (наша фирмена разработка) към уеб сайтовете, за да предотвратим евентуално хакване на сайта и да осигурим непрекъсваемост на услугата.
 • Ние сме ефективни! – Предлагаме пълен набор услуги на цената на изработката на сайт в друга фирма или уеб агенция! Получавате повече за парите си или ви предоставяме едичнични услуги на по-ниска цена.
 • Работим качествено! – Ако вече сте имали уеб сайт в последните години, то вероятно сте се сблъсквали с множество бъгове, писане на имейл или звънкане на поддръжката! Ние се стараем всичко да бъде тествано при нас и когато ви предадем готов уеб сайт, той да бъде наистина готов и работещ от първи път!
 • Евтини уеб сайтове на достъпни ниски цени! – По изключение и при определени условия, разбработваме евтин уеб сайт на ниска цена. Най-често изработваме възможно най-качествения уеб сайт за една достъпна цена. Също така подаряваме и разработваме напълно безплатни сайтове при определени условия! Ако станете наши партньори, можете да се възползвате от тези отстъпки!

Какво препоръчваме и всичко останало

За да бъдете наш партньор или служител, изискваме от вас: качество (на първо място), коректност (наравно с предното) и ефективност (ние ще ви научим)! Ще се стараем (ще ви помогнем с каквото можем) да бъдете щастливи и успешни!

Препоръчваме операционната система Linux на всички наши клиенти! Тя е безплатна, сигурна, бърза и може би тя е най-доброто на пазара! Като дребни недостатъци – администрацията на компютрите е „малко по-сложна“ (по-малко хора работят на Линукс и съответно има по-малко специалисти, но има тенеденция това да се подобрява в бъдеще) и липсата на съвместимост с другите операционни системи (нещо обичайно – просто ще намерите друг софтуер, за да изпълнявате същите дейности).