Уеб сайт на уеб агенция Градивни

Новият уеб сайт на уеб агенция Градивни е готов! Основните секции са завършени и остава да допълваме уеб сайта с допълнително съдържание, за да бъде още по-добър и полезен на вас – хората, търсещи изработка на уебсайт или други уеб услуги.

Респонсив / Адаптивен уеб сайт дизайн

Нашият уебсайт е напълно респонсив (адаптивен, риспонсив, responsive web site). Това означава, че може да бъде разглеждан с всякакви устройства – мобилни телефони, таблети, лаптопи, малки и големи монитори и т.н. Цената на такъв уеб сайт е по-висока от обикновен сайт, правен само за настолни монитори и лаптопи, но определено си заслужава!

Разработка на уеб сайт

Очаквайте скоро секция, в която ще публикуваме как разработихме нашият уебсайт.

Цена на уеб сайт

Най-честият въпрос към нас е за цените на уеб сайтовете. Цената на този уеб сайт е доста висока, тъй като включва всички етапи от разработката на сайта и (почти) всички екстри за един уебсайт, най-важните от които са: SEO оптимизация, доклад-анализ на конкурентите, уникален уеб дизайн, оптимизиран HTML5 код, анимации с CSS3 и JavaScript, и още много други! Цената на всяка екстра варира в рамките на няколко десетки до няколко стотин лева, което прави стойността на сайта над 1000лв.

Смятате, че тази цена за уеб сайт е доста висока? Предлагаме уеб сайтове според изискванията на клиента, а това означава, че ако конкурентността във вашата ниша не е висока, имате шанс да получите по-ниска цена за сайт. Предлагаме също така и евтини уеб сайтове (евтин уеб сайт), както и безплатен уеб сайт. Можете да разгледате съответните секции и да се свържете с нас, за да обсъдим вашите конкретни изисквания.

Искате да помогнете да направим уеб сайта по-добър?

Ако забележите печатни грешки, или пък случайно има неработеща функционалност на вашето устройство, моля пишете ни и ще направим проверка (допълнителни тестове), за да отстраним евентуални пропуски на екипа от уеб програмисти и уеб разработчици (web developers).

Приятно разглеждане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *