Уеб агенция Градивните предлага партньорство с други агенции и фрийленсъри

Поради увеличения обем работа, Уеб агенция Градивните предлага партньорство с други агенции и фрийленсъри (експерти и специалисти) за дистанционна работа. За дейността на нашите клиенти търсим професионалисти, които знаят и могат много, а от нас желаят да предложим техните услуги на нашите клиенти.

Ако представлявате интернет уеб агенция, дигитална рекламна агенция, фирма за изработка на сайтове, софтуерна къща, агенция за СЕО оптимизация на сайтове, уърдпрес агенция, фирма за управление на хостинг или фрийленсър (freelancer) – разработчик (web developer), дизайнер (web and graphic designer), СЕО специалист за оптимизация на сайтове, можете да приготвите:

  • списък с услуги
  • кратко портфолио от 5-20 проекта (допълнително ще поискаме още, ако е нужно)
  • ориентировъчни цени на примерни проекти, на които сте склонни да сътрудничите с нас и нашите клиенти.

Сътрудничеството не се отнася за най-доказалите се в бранша експерти и специалисти, които предлагат услуги на „солидни цени“! Търсим стандартни и достъпни цени на уеб услуги, които малкия и среден бизнес могат да си позволят.

Стандартни условия за партньорство между агенции и фрийленсъри

Накратко, условията за партньорство между фирми, агенции и фрийленсъри са следните:

  • Всеки проект е уникален, така че за всеки проект ще договаряме конкретна цена за уеб услуги, която вие ще офертирате.
  • Ние ще управляваме уеб проекта, за да изпълним изискванията на клиента.
  • Вие ще изработите уеб сайт, ще направите оптимизация на сайт, ще напишете текстове и статии, ще направите рекламна кампания, ще направите графични материали (лого, визитки и др.).
  • Клиента ще заплаща капаро и няма да има възможност да се изметне от първоначалните изисквания, ще се погрижим за това. Капарото ще покрие вашата работа и вашето загубено време, а ние ще печелим от успешно управлявани проекти (надяваме се на над 99% успешни проекти, но все пак понякога има и черни овци).
  • При нужда клиента директно ще контактува с вас – по негово желание.
  • Ако имате допълнителни изисквания – ще ги добавим.
  • Ако клиента има различни условия, ще го препращаме директно на среща и договорка с вас, където ние няма да сме 3-та страна по договора за уеб услуги. Ще трябва да почерпите бира, разбира се, независимо дали успеете да се договорите или не! 🙂

Ако има нещо неясно – пишете ни коментар или от формата за контакт с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *