Пример за SEO оптимизация по ключови фрази – Невяна Владинова с пет титли в Дубай и приз „Кралица на красотата“

Днес прочетох интересна и приятна новина, която представлява пример за SEO оптимизация на сайтове по различни ключови думи и фрази. Всъщност новината няма общо със СЕО-то по никакъв начин, освен с резултатите!

Новината е, че нашата гимнастичка Невяна Владинова е спечелила пет титли и приз „Кралица на красотата“ на турнир в Дубай. Петте титли са:
– многобой
– 4 титли във всичките четири финала на отделните уреди – обръч, топка, бухалка и лента.
Освен титлите за спортни резултати и майсторство, Невяна е заслужила и призът за красота в турнира.

Аналогията на 5-те (6-те) титли са различните ключови думи и фрази при оптимизацията на сайтове за търсачки. Например в проекта ни за счетоводна къща София, оптимизацията за търсачките е отлична по всички включови фрази – счетоводна къща, счетоводни къщи, счетоводни услуги в София, счетоводна фирма в София и няколко други… По всяка от тези фрази е достигната позиция 1.x, т.е. усреднена стойност между първа и втора позиция. Това означава, че от 10 показвания – понякога сайта се класира на първа позиция, понякога на втора.

Разбира се, някои колеги СЕО експерти и специалисти биха били максималисти и биха казали, че е важно уеб сайта да се показва на първо място. Но тогава обичаме да отговаряме, че защо да е само първо място, когато е възможно едновременно на първо и на второ? Ако не разбирате каква е нашата закачка (значи вероятно сте потенциален клиент, а не колега СЕО оптимизатор) – свържете се с нас, за да ви разясним!

И да не пропуснем… Браво на Невяна! Желаем й да е здрава, и да постигне много успехи в живота и спорта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *