Интернет реклама, SEO оптимизация и имейл маркетинг – рекламни кампании

Стратегия и управление на интернет реклама, SEO оптимизация (безплатна реклама) и имейл маркетинг – рекламни кампании за привличане на нови клиенти.

Преди да започнем в платената интернет реклама, трябва да споменем най-важната реклама в Интернет – посещенията от търсачките по изключително таргетирани ключови думи! Това е (почти) безплатна реклама! Почти – защото за определени продукти и услуги, конкуренцията е голяма и не става от самосебе си, а трябват допълнителни усилия, които струват пари…

Каква маркетинг рекламна стратегия е подходяща за определен уеб сайт се определя чрез извършване на проучване на конкурентите и изработка на стратегия за популяризация и маркетинг (платена реклама, SEO оптимизация и др.).

Платената реклама е подходяща, когато успявате да постигнете добра възвръщаемост на инвестицията и на рискуваните средства. Ако с привличането на клиенти те стават постоянни и редовно поръчват от вас продукти или услуги, то тогава шансовете ви се увеличават неколкократно! Ако обаче с рекламата продавате еднократно продукт (услуга), то тогава трябва да се прецени дали това си заслужава и има ли по-подходящи методи за популяризация и реклама?!

Екипът ни е максимално добър в изработката на стратегия за популяризация и за консултация на клиента, за да може всеки сам да вземе решение на базата на наличната информация. Ние препоръчваме какво бихме избрали, ако бяхме на ваше място, но все пак вие взимате крайното решение, защото не е възможно да имаме цялата картина за вашия бизнес – вие познавате бизнеса си най-добре (както и конкурентите си)!

Ако имате достатъчно средства, добре е да опитате поне 2-3 различни канали за реклама и да проследите възвръщаемостта от всяка реклама – така ще можете да прецените кой метод работи за вас и кой не работи добре… Ние сме на разположение за техническата част – да настройваме и управляваме вашата реклама, да предоставяме статистика и справка за възвръщаемостта от всеки рекламен канал поотделно. Нашата цел е рекламата да бъде ефективна и вашият бизнес да се развива постоянно, според вашите очаквания!