Управление и настройка на хостинг

Управление и настройка на хостинг услуги, свързани с уеб сайта и с цялостното онлайн присъствие.

Управление на хостинг (hosting) е услуга, свързана на първо място с техническа поддръжка на изработения от нас уеб сайт или поддръжка на пренесения при нас уеб сайт, изработен от друга агенция. Целта е хостингът да бъде максимално бърз, съответно уеб сайтът да се зарежда бързо и да няма прекъсвания.

Екипът ни е предприел стратегия за избор на най-добрия хостинг, според аудиторията на уеб сайта. По този начин, осигуряваме най-добрия хостинг!

Например: имате уеб сайт, чиято аудитория е в Германия и Австрия. Ако в момента хостингът ви е в България, трябва цялата аудитория да има много добра свързаност към България! Да вземем хостинг сървър, който се намира в Германия – той ще бъде по-бърз за цялата аудитория! Когато вашият уеб сайт е готов и трябва да бъде пуснат, ние ще наемем хостинг в Германия, защото той ще бъде най-бързия хостинг за аудиторията.

И така – наемаме най-подходящия, най-бързия уеб хостинг за всеки отделен уеб сайт и го настройваме да бъде бърз и сигурен (прилагаме фирмено-разработени защити)! Признаваме, че това обикновено струва малко по-скъпо, но какво пък – 50 или 70лв. на година в повече толкова ли са много, ако имате например немско-говоряща аудитория? Това е най-доброто за вашия уеб сайт и ние го препоръчваме.

За евтини уеб сайтове предлагаме и алтернативни хостинги – най-евтиния хостинг (в България) като резервна опция, така че ако сега стартирате, да си спестите допълнителни разходи, но при първа възможност ви съветваме да преминете на най-добрия хостинг за вашия проект и уеб сайт.

За качествени хостинг услуги предлагаме още един важен подход – ако уеб сайта се зарежда бавно, или пък има чести прекъсвания в работата му, ние ще следим тези неща и ще ви предложим да преместим уеб сайта на друг хостинг – по-бърз и по-надежден. Понякога е трудно да успееш да избереш най-добрия хостинг от първи път, но все пак не се женим за хостинг компанията – можем да ги сменяме, докато намерим най-добрия хостинг за уеб сайта!

Управлението на уеб хостинг може да включва управление на различни интернет-базирани услуги и софтуери, вкл. много важните фирмени имейл акаунти и кореспонденция, поради което се явява изключително важен елемент от вашия бизнес, не просто за вашия уеб сайт!

Ако имате нужда от специфичен софтуер, чиято администрация и управление представлява затруднение за нас, ние (или вие) ще наемем допълнителен персонал, който да върши тази работа максимално добре! Целта е безотказна работа на предлаганите от нас услуги!

И не на последно място по значение – избираме хостинг компании, които имат денонощна техническа поддръжка, за да осигурим непрекъсваемост и най-добро качество на услугите.