Програмиране и изработка на интернет уеб сайтове

Програмиране и изработка на интернет уеб сайтове е етап от цялостното [онлайн присъствие в Интернет]. Той се предхожда от етапите на [проучване на пазара и конкурентите] и изработка на стратегия за развитие и популяризация на уеб сайта.
Този етап се разделя на няколко по-малки етапи (отделни уеб услуги, които обикновено се изпълняват в пакет от един и същи екип от дизайнери и програмисти): изработка на дизайн и визия, проектиране и програмиране на уеб сайта, [тестване на уеб сайта].

Програмиране и изработка на интернет уеб сайтове по най-модерни и най-използвани технологии. Ние избираме най-подходящите технологии, съобразявайки се с вашите изисквания! Ако искате уеб сайта да работи безотказно в продължение на 5 години, ние избираме доказали се технологии, за които можем да гарантираме над 5 години поддръжка. Ако желаете да впечатлите посетителите на уеб сайта – тогава избираме иновативни уеб технологии, които след година или две могат да бъдат изоставени и заменени с по-нови технологии, но е възможно това да не се случи толкова скоро!

Програмирането на сайтове се извършва от опитни интернет разработчици или от младши разработчици-програмисти, под ръководството на опитни програмисти. И в двата случая програмираният сайт се тества, преди да бъде предаден на клиента за попълване със съдържание, с което гарантираме качеството на изработка и програмиране.