SEO optimization (СЕО оптимизация) по ключови думи

SEO optimization (СЕО оптимизация или просто SEO) по ключови думи – за да излизате в първите места в Гугъл (Google) търсения.

SEO оптимизацията (google seo optimization) е интернет уеб услуга, която помага на вашия уеб сайт да бъде класиран по-напред в търсачките (най-често в търсачката Google/Гугъл). Класирането на уеб сайтове се прави по всяка различна ключова дума (или няколко думи – ключова фраза).

SEO оптимизацията е безплатна реклама!

Всички тези посещения от Google или от други търсачки може да се разглеждат като безплатна реклама, при това изключително таргетирана реклама (специално на нуждаещите се)! Почти всеки търговец (с изключение на най-големите) или фирма за услуги (с изключение на най-известните, които рядко можете да си позволите) се нуждае от такава СЕО (SEO) оптимизация, за да го намират хората и да може да изпълнява своята дейност, да се развива и да се разраства бизнеса.

Гаранция за първо място в СЕО оптимизацията?!

Към днешна дата, не е възможно да се осигури 100% първо място за ключови думи, които представляват услуги или продукти, които са масови и се предлагат от много фирми и компании! Въпреки това има много дейности (тънкости), които могат да се направят, за да може вашия уеб сайт да бъде посещаван от таргетирана аудитория, при това без пари. Дори може вашият уеб сайт да бъде първи, но „това е възможност“ – трудно е някой да го гарантира на 100% за конкурентни ключови думи.

Оптимизация и класиране в търсачките – всичко се променя във времето

Веднъж достигнали заветната челна тройка в Гугъл, това въобще не означава, че можете да се радвате! Не трябва да забравяте, че както днес уеб сайта ви е първи, така утре или след седмица може да бъде 5-ти или 15-ти! Факторите, по които се извършва класирането в Google търсачката се променят редовно и това може да бъде една от причините за размествания по всяко време!

Най-важното за SEO оптимизацията – съдържанието и доверието във вашия уеб сайт

Освен всичко изписано досега, не е достатъчно уеб сайтът ви да е първи по някоя непопулярна фраза – нужно е хората да търсят и да посещават сайта ви – само посещенията са от значение и се „броят“!

И ето, че вашият уеб сайт е оптимизиран, получава редовно посещения по една или повече ключови думи и ключови фрази, хората влизат в сайта и разглеждат предлаганите от вас услуги и продукти… обаче най-важният въпрос е „дали те стават ваши клиенти“?

Въпреки наличието на напълно SEO оптимизиран уеб сайт, това не е достатъчно условие да имате достатъчно на брой клиенти! Нужно е посетителите в сайта да се преобразуват във ваши клиенти – тогава вашият уеб сайт би бил ефективен! А за тази цел са нужни съвкупност от няколко услуги – графичен уеб дизайн (за да може вашият сайт да има добра визия и хората да се доверяват), добре структурирано съдържание и едновременно с това – достатъчно подробно описание/съдържание (изчерпателни текстове, снимки и галерии, които да опишат предлаганите продукти и услуги), достатъчно бърз хостинг (за да се отваря уеб сайта максимално бързо, от всеки един посетител) и много други по-маловажни, но все пак важни „тънкости“ и подобрения за да стане един ден вашият сайт оптимизиран, ефективен (откъм финанси, отделени за разработката и развитието му), полезен за вашия бизнес и полезен за вашите клиенти…!